Mamma Rosa

Ravintola Mamma Rosa on perheyritys, joka on tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteestaan jo yli 35 vuoden ajan. Mamma Rosa Töölöntorilla ei ole trendi vaan käsite.

 

 

erikokoisia kabinetteja kaikkiin tilaisuuksiin

Mamma Rosan ja Tokyo55:n yhteydessä on 5 kabinettia. Näihin tiloihin on mahdollista tilata menut ennakkoon joko Mamma Rosan listalta tai Tokyo55:n listalta tai yhdistellä molempia menuja. Esimerkiksi  sushia Tokyosta alkuun ja  Mamma Rosan menusta pääruuat.

Tilat ja koot alla:

Mamma Rosan alakabinetti, max. kapasiteetti 40 henkilöä. 

 

Sushi Academyn kaksi katutason kabinettia aivan Mamma Rosan vieressä, max. kapasiteetti 18 ja 21 henkilöä. Tilat voidaan yhdistää myös yhdeksi isoksi tilaksi max. 40:lle henkilölle.

 

Tokyon alakerta Mamma Rosan naapurissa, max kapasiteetti 80 henkilöä. Tila voidaan jakaa myös kahteen pienempään osaan 60:lle ja 20:lle henkilölle.

 

Tilat ovat kaikki privaatteja ja tiloissa on näytöt joille voi heijastaa tietokoneella esitykset ja luennot. Lisäksi tiloissa on käytössä wlan.

 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt voitte tehdä soittamalla numeroon 09 4342760 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@mammarosa.fi tai täyttämällä lomakkeen.